Szalai Ádám

Szalai Ádám az FSV Mainz és a magyar válogatott labdarúgója megkapta a szükséges orvosi engedélyeket így ismét teljes értékű edzést végezhet és akár pályára is léphet a csapatában. Bár a bázeli csapat a hétvégén többek között az együttesben debütáló Szalai Ádám góljával 3-0-ra legyőzte a.


Euro 2016 Pictures And Photos Euro 2016 World Football Football Match

Az ukrán elnök kitüntetéssel bátorította a haza védelmezőit - fotók és videó.

. Szalai Ádám 12 év alatt 276 mérkőzésen lépett pályára a német élvonalban és 54 góljával ő a magyar rekorder a Bundesligában. Még több friss hír. Ádám abszolút karakteres az a mentalitású játékos aki pályán és azon kívül is jót fog tenni a csapatunknak a tapasztalatával és munkamoráljával.

Bognár György szerint megérdemelten kapott ki a. A 34 éves támadó eddigi egyesülete a német Bundesligában szereplő Mainz a hivatalos honlapján számolt be szerdán a csatár távozásáról. A svájci bajnokságban harmadik helyen álló FC Basel labdarúgó klubban folytatja pályafutását Szalai Ádám a magyar válogatott csapatkapitánya.

Szalai Ádám máris góllal debütált Blikk. Sebesült katonákat látogatott meg Zelenszkij. Mo Szalah ügynöke sírva röhögte ki Jürgen Kloppot.

Szalai Ádám ennél jobban nem is indíthatta volna első meccsét a svájci FC Basel csapatában. A Galatasaray kibekkelte nem tudott előnyt szerezni a Barcelona az Európa-liga nyolcaddöntőjében. Még több friss hír.

M4sporthu 4 órája. A 34 éves magyar támadó elhagyja a Mainz-ot ugyanis 2023-ig szóló szerződést kötött a svájci csapattal akik a honlapjukon közölték hogy Szalai azonnali hatállyal csatlakozik a csapathoz. Ha könyörögne sem kéne visszafogadni Messit.

Elájulunk Schobert Norbika felsőtestétől - ezt még Schwarzenegger is. Kirúgta Patrick Rahmen edzőt a magyar válogatott csatárát Szalai Ádámot foglalkoztató svájci FC Basel csapata.


Szalay Adam Football Players Football Wikipedia


Pin Auf Szala


Pin On Szala


28 Adam Szalai Football Sports Running


Pin On Current Squad


People Photos Tsg 1899 Hoffenheim Mainz Sports Jersey


Adam Szalai Of Hungary In 2019 Basketball Court Sports Hungary


Pin On Current Squad


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Sportsman Match

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel